Rv 29 + 5

Ihan kohta on 30 viikkoa rikki! <3

Kirjoitin aiemmin supisteluvaivoista ja ongelma oikeastaan on vain pahentunut. Viime viikolla supistelut tekivät välillä ihan kipeää ja haittasivat työssä, iltapäivän loppua kohden oli jo tosi tukala olo ja hankala kävellä suorassa. Kotona pystyikin sitten vain makaamaan ja asennonvaihtokin tuntui suurelta haasteelta. Viikonloppuna kokeilin ottaa koko päivän tosi iisisti ja kieltämättä ilta oli paljon helpompi ja supistelua vähemmän.

Kävin eilen sitten neuvolalääkärissä asian suhteen, harjoitussupistuksiksi onneksi sopivat kun levossa selvästi helpottavat. Kohdunsuun tilanne oli edelleen hyvä, emättimessä tosin tulehdukseen viittaavaa löytyi. Fluor-näytteellä käyn tänään ja sen mukaan jatkot. Lääkäri laittoi nyt saikelle viikoksi, sen jälkeen joko uusi kontrolli tai sitten työssä voinnin kokeilu. Ajattelin, että voisi pomon kanssa koittaa sopia jotain kevennystä, josko sitten jaksaisi paremmin. Hyvältä tuntuu tuo, että saa nyt levätä hetken. Tasan 5 viikkoa äitiysloman alkuun, vähiin käy pikkuhiljaa!

Kommentit

  1. Oi, siellä päästään jo 30 puolelle! :) Onneksi oot saanut saikkua, tekee varmasti hyvää lepo. Mulla kans nyt ilmaantui tällä viikolla ekaa kertaa harjoitussupistuksia, sain nyt kans viikon saikun ja sit töihin taas kokeilemaan. Voi sulla ei oo kyllä enää pitkä aika äitiyslomaan, ihanaa! :) Hirveen nopsaa tää aika tuntuu kuluvan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu on kyllä hyvää tehnyt lepo! Hyvä että sait myös! Ja kyllä, jotenkin tuntuu että rakenneultran jälkeen ajankulku on kiihtynyt kauheasti. Ennen viikot kuluivat hitaasti ja malttamattomasti, nyt tuntuvat vilahtavan ohitse.

      Poista

Lähetä kommentti