Rv 35+0

Tänään poksutaan taas viikkoja! Aamulla oli käynti terveydenhoitajalla neuvolassa. Rutiinit kaikki hyvät, sf-mitta 32 eli keskikäyrän tuntumassa edelleen mennään. Sykkeet hyvät ja tasaiset. Vauva raivotarjonnassa, mutta pää ei vielä kiinnittynyt. Paino oli hypännyt 2kg päälle 3 viikossa, täytyy vähän koittaa katsoa syömisiä.

Proteiini oli virtsassa yhdellä plussalla, mutta RR-arvot ovat luokkaa 118/83 eikä mitään pre-eklampsian oireita ole eli luultavasti valkovuodosta johtuvaa tms epäspesifiä löydöstä.

Ensi viikolla olisi sitten synnytystapa-arviokäynti neuvolalääkärillä! Toivon niin, että lääkäri myös ultraisi käynnillä. Mikäli ei, niin harkitsen vielä yksityisellä käymistä, varmuuden vuoksi.

Muuten alkaa olla jopa odottavainen olo pikkuhiljaa synnytyksen suhteen! Tukalaa on ja ajoittain on vaivana nyt ollut kivut jossain alapään syövereissä. En tiedä onko liitoskipuja vai vauvan pään mekaanista painetta alakertaan vai kenties molempia. Välillä kyllä kipu liittyy selvästi vauvan möngertelyyn kohdun alaosassa. Kävelylenkin tein tänään ja loppua kohden kivut alkoivat vaivaamaan, onneksi olin jo lähellä kotia. Yöt menevät pitkälti huonosti, heräilyä on tiheään ja yleensä yksi pidempi kukkumiskausi jolloin uni ei vaan tule uudestaan. Aamulla ja päivällä saan nukuttua kuitenkin lisää. 

Kommentit

  1. Huh, siellä alkaa olla jo synnytys lähellä! :) jännää! Toivottavasti lääkäri ultraa käynnillä, itsekin harkitsisin yksityisellä ultrassa käymistä loppuvaiheessa, ellei meillä olisi kasvukontrollia vielä viikolla 36. Näkee sitten onneksi vauvan kokoa ja tarjontaa siinä. Päivittelehän miten neuvolalääkärikäynnillä meni :) tsemppiä loppuun kipujen ja unettomuuden kanssa <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti