Rv 12 + 5 ja nt-ultra

Eilen oli nt-ultra! Ihania uutisia saatiin, elävä sikiö löytyi hyvän, tasaisen sykkeen kanssa. Koko vastasi 12+4 (varhaisultran mukainen olisi ollut 12+2) ja varhaistivat laskettua aikaa 3.5.2019. Aivot näkyvin osin normaalit, kaikki raajat näytti hyvältä ja napatyrä oli hävinnyt. Istukka oli hyvässä paikassa ja cervix ok, suljettu. Nt 1,4mm, CRL 62,1mm. Seulontatulokset tulevat kotiin tämän viikon lopulla. Uskoisin niiden olevan ihan ok.

Pieni liikuskelikin siinä ruudulla, heilutti käsiä ja jalkoja! Näytti tosi vauvamaisen söpöltä. Muutenkin oli ihanaa, kun näkymä oli jo selvästi ihmislapsen oloinen, varhaisultrissa oli niin epäselvä möykky vielä. Todella onnellinen olo oli koko eilisen ja tänään aamullakin! Mieskin oli yhtä hymyä. Uudella tavalla konkretisoitui jotenkin, että mahassa todella on meidän yhteinen, oma pieni vauveli ja että nyt riski siihen, että emme saakaan häntä syliin asti, on tosi pieni.

Nyt sitten odotellaan että mahan kasvu näkyy selkeästi! Fyysinen olo on jo paljon parempi, edellispäivänä tosin vielä oksensin. Ehkä viimeistä kertaa! Rakenneultraan sain ajan joulunalusviikolle. Jouluna siis jo tiedämme luultavasti tuleeko meille pieni tyttö vai poika!

Kommentit