Rv 6+4 ja eka neuvolakäynti

Tänään oltiin neuvolan ensikäynnillä! Aika oli varattu ennen viikkojen takapakkiin varmistumista, siksi se tuli jo näin aikaisin.

Sattui kohdalle tosi kiva terkkari, hieman nuorempi ja osaavan oloinen. 1,5h meni tosi nopeasti, paljon oli läpikäytävääkin. Jännä miten opiskeluajoilta oli jo paljon ehtinyt muuttua ja unohtua asioita! Kielletyt ruoka-aineet olivat ainakin tarkentuneet.

Nt-ultra olisi päälle kuukauden päästä, sitä odotellessa siis. Terkkari sanoi että pyytää vielä lääkärin kannanoton että kelpaako TSH 3,4 vai pitääkö lääkitä alemmas.

Painoa oli tullut herranjumala miten paljon, 3kg verrattuna ennen raskautta! Oon kyllä tosi turvoksissa (ja atm ummella), varmasti osittain sitäkin. Täytyy olla tarkkana, oma BMI on 29 eli ei saisi niin kauheasti kerätä kiloja raskauden aikana. Pelottaa tietty myös GDM, sokeriherkkujakin olen sortunut vetämään kauheassa väsymyksessä...

Noh, pitää petrata.

Tänään oli uudelleen ruskeaa verituhrua wc-paperissa, lisäksi alavatsanippailua. Päikkäreiltä herättyä äsken ":D" vielä vähän voimakkaampana... Tuntuu sellainen menkkamainen jomotus ja paineentunne alavatsalla, selässä ja pepussa saakka. Ummetuskin voi tietty oireilla, mutta huolettaa silti melkoisesti...

Kaikki on mennyt niin hyvin tähän asti, voi kunpa pieni pysyisi matkassa. :(

Kommentit