Varhaisraskauden ultra

Käytiin eilen varhaisultrassa. Viikkoja laskennallisesti oli 7+3. Kohdusta löytyi tiukasti kiinni roikkuva 3,4mm tyyppi ruskuaispussissaan ja pieni sykekin näkyi.

Kuten aiemmin uumoilin, viikot ottivat aika paljon takapakkia, nyt onkin siis 6+2. Onneksi menin! Tulee sitten seulonnatkin ajoitettua oikeaan aikaan. Uusi la olisi nyt 5.5.2019.

Oli kyllä ihana kokemus nähdä lopulta omin silmin todiste siitä, että todella olen raskaana ja kaikki on hyvin! Mieskin oli tosi mielissään, vaikka alunperin omien sanojen mukaan ei jännittänyt ultraa tai ollut niin kiinnostunut. Hymy oli loppuillan silti herkässä. Taisi tulla konkreettisemmaksi koko juttu.

Ainoa pieni harmitus oli eilen illalla pikkareissa liman mukana ollut haalea ruskea tuhru. Pyyhkiessä tuli aivan aavistus rusehtavaa, mutta sen jälkeen ei ole ollut mitään vereksi tulkittavaa. Mahtaisiko ultrauskeppi vaan olla ärsyttänyt ohuita limakalvoja ja joku pikkusuoni vähän tihuttanut? Kipujakaan ei ole.

Kilpirauhasarvot pyydettiin jo aiemmin tarkastamaan, sain ajan täksi aamuksi jo ja iltapäivällä pitäisi tulla tulokset!

Kommentit

  1. Onnea ihanista ultrakuulumista! :) Jospa vuoto johtui vaan alkuraskauden herkistä limakalvoista, joita ultrasondi oli hieman nirhaissut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Luultavasti juuri näin, ei ole verta ollut enää tuon jälkeen! :) Kilppariarvotkin olivat normaalit, ekaa kertaa myös TSH! Kroppa tuntuu toimivan sittenkin. :D

      Poista

Lähetä kommentti