Kertaspermaus

Tämä ei nyt ole ehkä soveliain paikka tätä pohdiskella, mutta pakko purkaa ja jäsennellä ajatuksia. :D

Elikkä, eilen sekstailtiin miehen kanssa. Ovulaation pitäisi olla juuri näillä nurkilla kohdalla (Clearblue Dual testit antavat välkkyvää hymynaamaa), joten vanhan tavan vuoksi oletus oli että mies "pullaa ulos". Kuitenkin viime hetkellä mies päättikin laskea sisään.

No, oikeita raskautumisen mahdollisuuksiahan tässä kertaspermauksessa en jaksa toivoa olevan. En myöskään kyllä edes haluaisi raskautua niin, että toinen vielä pohtii että onko hetki sopiva. Olisi aivan hirveää itse iloita raskaudesta ja kantaa koko ajan syyllisyyden taakkaa siitä, että toinen ei tätä vielä halunnut. Tai vielä kauheampaa, kokea toisen suunnalta katumusta ja vaikeutta sitoutua lapseen.

Mutta. Tästähän ollaan keskusteltu, mies tietää riskit ja haluaa kyllä lapsia jossain kohtaa. Onhan koko ehkäisyssämme koko ajan pikkuriikkinen raskauden mahdollisuus. Miksi siis mies päätti näin?

a) Häntä sattui huvittamaan. Todennäköisin vaihtoehto: himonsa huipulla mies toimikin epärationaalisesti. Kovasti sanoi kyllä ettei kaduta jälkikäteen, mutta myönsi että hieman kuumottelee.

b) Mies pitää raskauden mahdollisuutta pienenä. Niin pienenä ettei pieni riskinotto paljoa paina. Ei lisättävää.

c) Miehen pää alkaakin kääntymään pikkuhiljaa yrityksen puolelle.

Jälleen kerran löydän itseni kiusaamasta itseäni toiveilla, haaveilla - ja mitä luultavimmin pettymyksellä edeltämainittuihin.

Kommentit

  1. Kyllä tuo kerta voi riittää! Meillä ei käytössä ehkäisyä, toki raskaus ei mikään katastrofi siis ollut, ja tulinkin raskaaksi niin että seksiä harrastettu kuutisen päivää ennen ovulaatiota. Joku todella sitkeä siimahäntä siellä pysyi siis hengissä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Hmm, hauska kuulla ja onnea raskaudestasi! :) Tavallaan ajatus raskaudesta pelottaa siltä osin, että mitä jos mies ei sitten olisikaan täysin valmis ja onnellinen raskaudesta. Toisaalta hassua, että ottaisi riskin ellei olisi... Ehkä nää on näitä juttuja, että miehen pitää saada tehdä oman pään mukaan. :D

      Poista
    2. Kiitos onnitteluista! Raskaus tuli silti molemmille vähän yllätyksenä, koska mulla pcotyyppinen toinen munasarja ja tämä luomuehkäisy toiminut meillä moitteetta melkein kaksi vuotta, mahdollisuuden toki raskauteen tiesi mutta sen bloggasi kyllä tosi hyvin taka-alalle. Oon kuitenkin sitä mieltä, että aikuisille ei satu vahinkoja, koska kaikki tietää miten niitä lapsia tehdään, puhuisin itse enemmän yllätyksistä ❤ Yhdessä mietittiin, että mitä tehdään, koska tämä tuleva on meidän kolmas lapsi (esikoista odotettiin pitkään, kakkonen oli jo iisimpi), mutta tulimme siihen tulokseen että kerta hän nyt väkisin haluaa tähän perheeseen tulla niin tulkoon ❤ Mies ei oikein ole vielä päässyt hommaan mukaan, mutta toivon että tästäkin lapsesta tulee hänelle ihan yhtä rakas kuin kahdesta muustakin, mies ei siis olisi halunnut välttämättä enää lapsia eikä näin pienellä ikäerolla, nyt tulossa noin kaksi ja puoli vuotta.

      Poista

Lähetä kommentti