Kiertopohdintaa

Kiertoni tuntuu olevan hieman hukassa. Testeillä en löytänyt ovista lainkaan, ultrassa todettiin kp 25:nä että kuitenkin ovulaatio näyttäisi tapahtuneen oikealla puolella jo aiemmin jossain kohtaa. Flo-sovellus tarjoaisi ovulaatiota kp20 ja menkkoja alkavaksi kp35. Tiedä näistä.

Tosiaan tässä kierrossa ei yhdyntöjä muutettukaan keskeytetyiksi ovulaatio"vaaran" aikana. Mahdollinen raskaus on tietysti ollut koko ajan mielessä ja syyllisen mielen toiveissakin. Eilen kyselin mieheltä, että kumpaa tulosta enemmän toivoisi. Kuulemma mieluiten vielä ottaisi negatiivisen, mutta positiivinen "ei olisi sekään maailmanloppu". Perusteli sillä, että tietää kyllä haluavansa perheen minun kanssani, mutta nauttivansa mielellän vielä kaksinkeskisestä ajasta. Viimeisen kuukauden aikana miehen puheeseen on myös ilmaantunut sellaisia lauseita kuin "sitten kun meillä on vauva" ja "meidän lapsi ainakin/ei ainakaan". Tuntuu, että miehen päässä asia alkaisi kehittymään kohti raskaustoivetta.

Toivoni voi kyllä olla itsepetosta ja haaveiluakin.

Hassua miten tässäkin miehet ja naiset ovat kuin yö ja päivä. Naiset haluavat yrittää varhain ja pelkäävät epäonnistumista. Miehet taas odottelisivat vaikka kuinka pitkään luottavaisin mielin ja pitävät varhaista raskautumista silti todennäköisimpänä vaihtoehtona.

Tänään kp30 tein hätähousuuttani raskaustestin ja se oli neg. Ei ole ollut minkäänlaisia oireita: ei raskauden eikä menkkojen. Toisaalta mikäli tuo 35 päivän kierto toteutuisi, ei mahdollinen raskaus näkyisi vielä positiivisena testinä - eikä lähestyvät menkat nekään itsestään ilmoittaisi. Eli venaillaan.

Omasta puolestani olen varma, etten ole raskaana. Ennen kuin mies tekee selvän päätöksen raskaustoiveesta, en uskalla edes haaveilla.

Kommentit