Rv 6 (tai jotain)

Tein vielä maanantaina 27.8 Cluearbluen viikodigin: raskaana 2-3 viikkoa. Tikuissakin plussaviiva nyt vahvana.

Järkyttävä väsymys on ollut päällä viimeiset 1,5 viikkoa. Viikonloppuna nukuin yhtenä päivänä melkein 15h päikkäreineen. Välillä on alavatsalla lieviä menkkamaisia nippailuja. Tissit ovat mielettömän kipeät ja kokoa suuremmat kuin normaalisti.

Ikävänä vaivana on ollut yhdyntäkipu. Olen ymmärtänyt että se on tässä kohtaa yleistä ja normaaliakin. Asennonvaihdolla pystyy onneksi yleensä helpottamaan. Kerran-pari päivässä kuitenkin on tullut oikealle alavatsalle kovempaa särkyä. Mitään verenvuotoa ei ole, ei edes tuhrua. Ei myöskään hartiakipua tms. vakavaan viittaavaa.

Silti huolettaa. Pelkään, että raskaus onkin väärässä paikassa, esim. oikeassa munatorvessa. Yksityisen gynekäynnin tiimoilta tiedän, että tärppikierron ovulaatio tapahtui nimenomaan oikeasta munasarjasta. Varhaisraskauden ultran varasin viikolle 37 eli siihen on hieman alle kaksi viikkoa. Ei millään malttaisi odottaa!

Varasin myös ensimmäisen neuvola-ajan. Pohdin, että kerron esimiehelle samalla kun pyydän ajankohdan vapaaksi. En viitsisi millään valehdella lääkäriajoista tms. Missä kohtaa olette kertoneet töissä esimiehelle raskaudesta?

Kommentit